Home Stoffen

HeiQ technologieën transformeren beddengoed en gestoffeerde meubels in functionele huishoudelijke benodigdheden, die warmte, geuren en levenloze allergenen weren, waardoor elke slaapkamer en leefruimte gezelliger en veiliger wordt.

Als je meer wilt weten over onze partners, neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Marks en Spencer verbetert het slaapcomfort met zijn lichtgewicht dekbed aangedreven door HeiQ Allergenen Technologieeen biogebaseerde technologie onderschreven door Allergy UK.
Slaapstoornissen veroorzaakt door allergenen zullen tot het verleden behoren, omdat dit beddengoed allergenen zoals huisstofmijt, pollen en huidschilfers van huisdieren effectief vermindert.

Dit dekbed is gemaakt van 100% gerecycled polyester en bevordert niet alleen de duurzaamheid, maar is ook een lichtgewicht optie, ideaal voor de warmere seizoenen.

Als bedrijf dat al meer dan een eeuw luxueuze slaapervaringen biedt, weet The Fine Bedding Company, een gecertificeerde B Corporation® hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goede nachtrust.

Met HeiQ Allergen Tech levert The Fine Bedding Company duurzame functionele innovatie die de eindgebruiker ten goede komt en waarde toevoegt voor bredere toepassing.

Biemmereti Company produceert sinds 1985 bedframes, matrassen en kussens en zet zich in voor technologie, innovatie en kwaliteit. Deze verbintenis leidde tot een partnerschap met HeiQ om de revolutionaire technologie HeiQ Smart Temp te gebruiken voor de matrasstoffen van Sogno Veneto®️, het belangrijkste merk van Biemmereti. Dit merk belichaamt de waarden van zijn thuisland Venetië: vastberadenheid, waardering voor de oorsprong en de wil om te verbeteren. Biemmereti bestaat uit mensen die producten maken die de slaap van anderen verbeteren.

AKEMI is al meer dan 52 jaar een gevestigd beddenmerk in Zuidoost-Azië en maakt textielproducten van topkwaliteit. AKEMI houdt zich voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling om het welzijn te verbeteren door middel van de nieuwste technologieën en heeft onlangs in samenwerking met HeiQ een innovatieve en beschermende beddengoedlijn geïntroduceerd. De AKEMI HeiQ Viroblock omvat een complete lijn, variërend van beddengoed, kussens, dekbedden, kussenbeschermers tot matrasbeschermers.

Bekaert Deslee en HeiQ ontwikkelden de volgende generatie innovatie in bedtextiel en wonnen de Interzum 2013 Award voor intelligent materiaal en design. Bekaert Deslee paste de HeiQ Smart Temp (voorheen Adaptive) technologie toe op bedtextiel en realiseerde zo een doorbraak in het comfortabel koel en droog houden van de consument gedurende de nacht.

Bekijk Bekaert Deslee video: Bekaert Textiel Succesverhaal