Andere partners

HeiQ technologieën leveren consequent oplossingen voor onze partners en helpen textielfabrieken en modemerken wereldwijd om duurzaamheid te omarmen.
Met onze biogebaseerde innovaties en natuurgerichte denkwijze stellen we hen in staat om te voldoen aan de eisen van de moderne consument voor een duurzamere toekomst.

Als je meer wilt weten over onze partners, neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Polopiqué, een top verticale textielfabriek, maakt gebruik van HeiQ’s innovatieve technologieën onder hun Fresh Texagility en Cooling Texagility producten.
Deze innovaties verbeteren mode, sportkleding en woningtextiel met superieure geurcontrole en adaptieve koeling.
Verse Texagility (HeiQ Fresh) zorgt ervoor dat stoffen langer fris blijven, waardoor ze minder vaak gewassen hoeven te worden en duurzaamheid wordt ondersteund.
Verkoelende Texagility (HeiQ Smart Temp) biedt dynamische koeling en reageert op stijgende lichaamstemperaturen voor ultiem comfort.

Samen brengen Polopiqué en HeiQ hoogwaardige, duurzame textieloplossingen op de markt en zetten ze nieuwe standaarden voor de industrie.

Jayashree Textiles, een van India’s toonaangevende wol- en linnenfabrikanten en een wereldwijd consumentgericht merk, heeft er altijd naar gestreefd om in te spelen op de feedback van klanten en de gevolgen van economische en milieuveranderingen. Ze kozen voor HeiQ technologieën om hun Linen+ product te verbeteren met duurzame geurcontrole en geactiveerde koeling. Hun meest revolutionaire creatie – Linen Club Comfy Cool – is een actief verkoelende stof ontwikkeld voor consumenten die van linnen houden en zich geen zorgen willen maken over de temperatuur buiten. Linen Club Comfy Cool is voorzien van HeiQ Smart Temp en HeiQ Fresh.

Van innovatie in vezels tot duurzaamheid in mode, Arvind heeft een revolutie teweeggebracht in de mode-industrie en voedt high-fashion merken over de hele wereld met voortdurende innovatieve aanbiedingen.

Arvind heeft het voortouw genomen in de strijd tegen COVID-19 door persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en maskers te produceren met behulp van zijn rijke kennis op het gebied van technisch textiel, en nu is het bedrijf verheugd om deze baanbrekende innovatie van antivirale stoffen, aangedreven door HeiQ Viroblock, onder het merk INTELLIFABRIX op de Indiase markt te brengen.