Beter Bed lanceert M line Allergeenspray met “HeiQ Synbio Inside”.

De nieuwe M line Allergen Spray, aangedreven door de gepatenteerde HeiQ Synbio technologie, elimineert allergenen die veel voorkomen in onze huizen en waar een groot percentage van de mensen last van heeft.
Deze allergenen zijn onder andere huisstofmijt en allergenen op haren van huisdieren die zich bevinden op onze bedden, banken, tapijten, gordijnen en andere huishoudelijke artikelen.
Door de Allergen Spray aan te brengen, kun je gebruik maken van de krachten van actieve probiotica, die veel voorkomende allergenen afbreken, waardoor slaap- en woonruimtes comfortabeler en frisser worden. De toekomst van allergeenreductie met de M line Allergen Spray, waar innovatie en alledaags gemak elkaar ontmoeten, is nu verkrijgbaar bij Beter Bed winkels in Nederland en Belgisch Vlaanderen.
De continu vernevelende sprayflacon zorgt voor een gelijkmatige toepassing, waardoor het geschikt is voor toepassing in woningtextiel zoals matrasbeschermers, beddengoed, kussenslopen, dekbedden, tapijten, vloerkleden en gestoffeerde meubelen, of andere items die in het bereik liggen van huisstofmijt en huisdieren.
In de eerste week moet de spray elke dag worden aangebracht, daarna twee keer per week. De probiotica blijven dagenlang werken en helpen het microbioom op de behandelde oppervlakken in balans te houden.

Download persbericht